duminică, 6 ianuarie 2008

Suntem niste oraseni penibili in Bucurestiul nostru

Traim intr-un fel de oras cu accente de sat, condusi de niste oameni care ne reprezinta cu mare succes incapacitatea de a face orice rahat.

Am auzit aseara printre randuri ce zice Videanu aka Primaria despre problema zapezii ramasa in oras. Pe scurt: "fratii mei, nu putem face nimic, nu avem infrastructura, banii si locuri de depozitare pentru zapada ramasa dupa O ZI de ninsoare, deci asteptam sa vina primavara sa se incalzeaza afara si sa se topeasca zapada". Auzi raspuns, m-as fi ridicat in secunda doi sa-i dau o palma intre ochi. Cum sa fii primar, sa ninga o zi (ce surpriza, a venit iarna!) si tu sa zici ca nu poti sa faci nimic. Pai daca nu faci nimic la ce naiba mai avem primarie, ne luam toti lopeti si ne descurcam. Cred ca daca mai ningea o zi ramaneam toti in case si ne uitam la televizor.

Ce facem noi bucurestenii la auzul acestor vorbe frumoase? Supriza, nimic. Toti baietii astia de la primarie care nu sunt in stare sa faca nimic ar trebui scosi in piata publica ca in evul mediu (ca tot nu suntem departe) si batuti pana pleaca inapoi din satul de unde au venit. Sa le dam foc la masini, ce naiba sa le facem? Chiar cred ca trebe sa-i lovim unde-i doare fiindca isi bat joc de noi pe fata in cel mai nesimtit mod si noi nu facem nimic.

0 comentarii: