joi, 10 ianuarie 2008

Grupa mortii

Tot continui sa aud nenorocirea asta cu "grupa mortii" in care jucam la europene si parca vreau sa urlu sa-i fac pe oameni sa inteleaga ca trebe sa mai schimbe tampeniile pe care le spun.

In primul rand sa ne dam seama ca vorbim de fotbal, un sport la urma urmei, in care nu moare nimeni. Sunt implicate multe patimi e adevarat, dar la modul cel mai realist tot ce facem toti e sa ne enervam groaznic incel mai rau caz.

Stilul asta fatalist nenorocit e din pacate impamantenit in felul nostru de a gandi. Ne plangem, ne lamentam, facem cam orice posibil pe langa lucrurile serioase care chiar trebuie facute. E caz general aici la roman, dar hai sa ramanem doar la fotbal aici. Hai sa ne gandim ca o sa jucam niste meciuri tari si ca o sa ne descurcam. De ce tot timpul trebuie sa fim saracii care se gandesc ca mama, vai, joc cu nu stiu cine si sigur ma bate, ca intr-un final chiar sa ne bata. Noi parca nu putem sa ne vedem invingatori, sa ne gandim ca facem tot ce se putem noi mai bine si la sfarsit castigam.

Propun deci sa-i zicem "grupa incercarii", acuma ramane doar sa-i contactez cumva pe toti de prin media sa le zic sa nu mai prosteasca poporul si pe ei :)

0 comentarii: