vineri, 4 ianuarie 2008

Trist sa o arzi prost cu prietenii

Care e problema care de fapt te deranjeaza cand realizezi ca prieteni apropiati nu te respecta atat cat ai vrea? Vezi foarte bine ca fondul comportamentului lor e acelasi cu tine ca si cu mai toti ceilalti, nu ai tu vreun mot in frunte, dar parca fiind vorba de prieteni treaba devine foarte dubioasa.

Comportamentul oamenilor are un caracter foarte general, la o scara mai mare ei fac aceleasi lucruri cu toti oamenii pe care ii intalnesc. Eu vad doua tipuri de comportamente in jurul meu: oameni care se bucura sa ii aiba pe altii in preajma si incearca sa descopere ce au ei mai bun de oferit, si oameni care considera, constient sau nu, ca toti cei din jur le sunt inferiori si vad doar lucrurile rele din ei. Si ce faci cand te esti inferior si vezi o slabiciune la dusman - speculezi faptul, bineinteles. E bine sa critici zilele astea si sa fii nemultumit de ceva... daca nu critici orice se zice ca esti ignorant.

E bine oare sa ai prieteni care incearca sa mai dea in tine din cand in cand? Te face mai puternic oare sau doar mai sictirit? Sictirit de frustrarile neintelese ale oamenilor pe care tin sa ti le arate de fiecare data in alt ambalaj?


doua fete dragute sa mai inveseleasca atmosfera, gata cu tristetea :)

1 comentarii:

ilau spunea...

bai cangure tu zici aivi lucruri adanci domne. e uneori poate trebuie sa fi mai ignorant ca altfel poate ar fi prea multe lucruri care sa te deranjeze!!